dijous, 20 d’agost del 2009

Entrenament conjunt i sopar 15/08/09

El 15 d'agost vam fer un entranament conjunt al club.

Ens vam trobar els del club de la Selva, els de Ciutat Comptal i els de Lleida. La veritat es que jo estava una mica nerviosa ... de fet una mica nerviosa no... estava MOLT nerviosa. Fer un entreno amb tanta gent... que t'està mirant ... ostres noi... quins nervis .. jejejeje (el riure aquell tonto que te surt en aquests moments ...)


Però la veritat es que tot plegat va anar molt be. Vam fer un parell de pistes i la petita s'ho va passar de conya saltant i pujant rampes, cada cop te mes interioritzat el "toca", va fer el tub ceg a la primera, i sense gaire esforços. També es va despistar una mica i li va costar saltar per dins la roda, però al final, després de seguir les indicacions que em van donar i amb un xic d'ajuda, ho va aconseguir. A mi em van corregir un parell de cosetes que feia malament i penso seguir els consells que em van donar, crec que em seran de gran ajuda. En definitiva, qualifico l'entrament com un èxit, perque al capdavall es va complir l'objectiu principal de fer agility: passar-m'ho be amb la Shanti fent una activitat que ens agradi a les dues.


La Runa tampoc no es va perdre l'esdeveniment, va ser una gran ocasió per posar-la a prova davant de molts gossos desconeguts per ella i es van notant els progressos amb el seu nou educador (En Salvi, de l'associació canina la Selva), l'ensinistrament en positiu li està anant de fàbula. Es va passar molta estona sense bordar i a més hem descobert que la Dyla, una gosseta border collie del club de tres mesos d'edat, la sap mantenir a ratlla, sense fer-li mal la fa callar i la posa al seu lloc. I fins i tot, al final de la nit es va deixar acariciar per dues persones noves, la Maite i el seu home, per fi van aconseguir tocar-la sense rebre una queixalada a canvi. Molt be Runa, segueix així :)



Desprès que tothom hagués fet les dues pistes va ser l'hora de sopar. Un xic de carn a la brasa, una bona conversa i una volldamm ben fresqueta van ser els ingredients principals. Feia una temperatura agradable i erem una bona colla asseguts a la taula, tot plegat molt agradable.


I per finalitzar la trobada, un joc de memòria. Aaaaaai mare, quina por. La memòria i jo no som gaires amigues. El joc consistia en que cada participant feia fer un obstacle nou al gos, i havies de recordar els obstacles anteriors i afegir-ne un de nou. Les primeres en caure vam ser la Shanti i jo jejejeje però desprès la cosa no va parar fins que van quedar dos equips a la pista, un de Ciutat Comptal i un de la Selva, aaanims Carme i Timba ... estem amb vosaltres, (que ve que es compenetren aquest parell). Al final ho vam deixar en tables, sino encara hi seriem.
Va ser un dia molt divertit, ple de moments agradables, d'aquells que segurament recordarem durant molt de temps. Tots plegats vam aprendre moltes coses, alguns vam superar reptes personals, vam fer un passet mes en el nostre cami que ens portarà a la meta que busquem. En definitiva, va ser un dia molt positiu, ple d'experiències bones que ens van ajudar a "crèixer" una mica mes.


4 comentaris:

Micheal Orlowsky ha dit...

Va ser un dia productiu, i a més a més divertit , què més vols? Ah i no has parlat de la primera part del dia, normal pq no té res a veure amb la festa , pero ja tenim "trompetes" montades al club i un toldo que avui en dia fa molta falta.

Salut!

Cris ha dit...

sip, al mati vam anar a muntar les trompetes i el toldo al club :)

De fet, ho vau muntar vosaltres mentre jo estava amb la Shanti i la Runa dins la pista jajajajaja i un cop mes ens van demostrar les seves habilitats d'escapistes xDDDDD

Sip, vam tancar les dues gosses en una gàbia perquè havia d'anar a buscar carbó i esmorzar i ningú podia estar per elles. Tot just arrenco el cotxe i veig el cap de la Shanti per la meva finestra XD quin susto XDDD i és que la molt bruixa havia vist el forat de la gàbia i havia sortit x alla xDDD i tot darrera la Runa

Su ha dit...

Si si, amb l'excusa dels gossos ens muntem unes històries de p. m.

Cris ha dit...

sip, i és moolt divertit jejejej si és q ens donen tant... :)