dilluns, 10 d’agost del 2009

reflexionant sobre els gats

Penso que els gats son uns animals enigmàtics i fascinants, que poden percebre coses que a nosaltres se'ns escapen. Son éssers nocturns i silenciosos, grans observadors, còmplices de la lluna, que guarden misteriosos secrets perduts des de fa milers d'anys.

Malgrat que siguin animals domèstics, que comparteixin el mateix territori que nosaltres, son uns animals indomables que sempre conservaran un punt d'autosuficiència, tossuderia i orgull de l'espècie que els farà ser estimats per uns i al mateix temps odiats per altres.

Els gats tenen el seu llenguatge, la seva manera d'entendre la vida i la seva pròpia lògica; però moltes vegades interpretem les seves conductes des de la nostra perspectiva, fent us dels nostres signes i això porta a errors, ja que
la nostra supèrbia humana fa que prenguem decisions ignorant el seu codi especial, obviant les seves necessitats i pressuposant la millor solució, que amb freqüència és equivocada.




En Church va neixer el 24 dejuny de 2001, i sempre he dit d'ell que és el millor regal que m'han fet mai, i és que realment em considero afortunada de compartir casa amb un gat tant fantàstic.





2 comentaris:

Micheal Orlowsky ha dit...

i jo sempre he cregut que els afortunats som nosaltres (ell i jo) :P

Salut!

Cris ha dit...

gracies guapu ;)