dijous, 30 de juliol del 2009

un petit gran tresor

Un tresor es allò que per nosaltres te un gran valor, és quelcom molt preat que defensariem amb ungles i dents per protegir-lo. Un tresor pot ser un objecte, un somni, un sentiment, un ideal, una il·lusió, un record ... però tots tenen una cosa en comú, i és la gran importància que han adquirit a les nostres vides.

Tothom hauria de tenir el seu tresor, i hauria de ser alguna cosa especial que el fes feliç. Però de vegades el nostre tresor ens enlluerna i obsessiona tant que vivim exclusivament per ell i només ens fa patir. Altres vegades som incapaços de gaudir del que tenim i desitgem el dels altres, volem tresors que no ens corresponen i ens fa desgraciats. D'altres vegades no sabem que tenim un tresor fins que el perdem, i aleshores la única cosa que sabem fer és lamentar-nos del que podria haver estat pero no ha sigut.

Però tot sovint gaudim del nostre tresor, en tenim cura, el cuidem i el protegim. Aprofitem cada minut que podem per estar amb ell, mimar-lo, disfrutar-lo i veure'l crèixer, perque si el nostre tresor està be, nosaltres tambè ho estem, perque és quelcom que ens ompla, que dona un sentit a les nostres vides, que fa que hagim de lluitar per alguna cosa i que, en definitiva, ens fa sentir vius.

Un tresor pot ser un objecte ...

un somni

Un sentiment
...



3 comentaris:

Micheal Orlowsky ha dit...

o un animal, un amic o una parella ... Salut!

Judith ha dit...

Tothom té el/s seu/s petit/s grna/s tresor/s... allò que ens fa cuidar-los, protegir-los i resguardar-los de tot contratemps... tenir-los és una sort per seguir i una garantia a l'hora de continuar caminant.
Bona reflexió

Cris ha dit...

gracies :)