dimarts, 7 de juliol del 2009

ja fa un any

Quants cops no hem exclamat amb sorpresa "ostres, si ja fa un any de ..." "si que passa ràpid el temps..." I es que sense donar-nos compte, els dies es tornen setmanes, les setmanes mesos i els mesos anys. Però nosaltres anem fent el nostre camí, pas a pas continuem vivint les nostres vides, i de tant en tant ens agrada mirar enrera i reflexionar sobre el trajecte fet.

Tot sovint agafem un album de fotos, observem el nostre passat, viatgem en el temps i ens submergim en el que vam ser, en aquella persona que ens queda a l'hora tan lluny i tant a la vora. Ens agrada recordar com erem, i tot sovint ens sorprenem de la nostre propia imatge, "aquest era jo?".


Es aleshores quan veiem com hem anat canviant, les nostres petjades s'han fet mes grans i segures; cada experiència viscuda, cada persona coneguda, cada història escoltada, ha passat a formar part de nosaltres, enriquint-nos, ensenyant-nos i enfortint-
nos. Continuem essent els mateixos, però a l'hora som diferents, i és que si hi ha alguna cosa que va implícita amb el pas del temps són les marques ens van modelant dia a dia.


Ara ja fa un any que la Shanti va arribar a les nostres vides, i ella tambè ha anat canviant, de vegades m'agradar mirar les fotografies de quan arribar i comaparar-les amb la gosseta que és ara.

Shanti amb 6 setmanes

Shanti al cap d'un any