diumenge, 10 de juliol de 2011

curset obediència nivell mig 2011

El diumenge 5 de juny vam començar el curset d'obediència mitja impartit per en Roger d' "educar és estimar".

El primer dia en Roger ens va impartir una bona lliçò teórica, es va presentar a ell i al métode que fa servir per educar i corregir conductes dels gossos i una mica la seva trajectòria professional. Em va semblar una persona d'allò mès interessant i molt propera, amb capacitat per adaptar-se, escoltar i aprendre, sense quedar-se tancat a nous coneixaments.Durant els sis dies que va durar el curset vam treballar l'obediència amb els nostres gossos, millorant en aquells aspectes que "fallaven", i com sempre, els gossos van respondre d'allò mes be, amb ganes de treballar i passar-s'ho juntament amb nosaltres.

En Roger ens va anar donant orientacions sobre com corregir conductes dels nostres gossos i com aconseguir que executessin les ordres amb una precisió més acurada. A l'hora de donar-nos les pautes a seguir ho feia a nivell personal, ja que cada gos te unes necessitats i motivacions diferents i en Roger sabia molt be com interpretar-ho i realment es van veure molts progressos en finalitzar el curset.En Roger també aprofitava cada ocasió que se li presentava per ensenyar-nos a llegir el llenguatge corporal dels gossos, per poder-los entendre millor i d'aquesta manera saber com reaccionar nosaltres.

També vam tocar l'agility, i la Shanti s'ho va passar de conya saltant pels obstacles. La veritat és que quan tocava aquesta part de la classe ni tant sols se'n recordava de la calor i estava molt motivada.  De fet, tots els gossos de seguida van pillar el "truc" i feien pistes d'allò més xules... i és que el tema ens va viciar tant que continuarem practicant aquest esport amb el club de Banyoles "Educar és estimar"

 I la Sandra i la Rufa ens van fer una demostració de freesbee!!

Però una de les coses que m'agradaria resaltar d'aquest curset és el bon ambient que hi va haver durant les classes, on tothom venia amb ganes d'aprendre i passar-s'ho d'allò més be, i ajudar-nos els uns als altres. El nivell de companyerisme que es va crear, juntament amb la manera de fer d'en Roger, van fer que aquest curset fos molt especial i que tothom anés al terreny d'educar és estimar amb moltes ganes. Gràcies a tots i totes per haver fet possible aquest curset, a en Roger i la Sònia per organitzar-lo i a la Marina i en Joan per la pila de fotos tant maques que han fet i pel CD sorpresa que ens van portar el darrer dia (personalitzat, amb la foto de cada gos a la portada, quin detall mes maco), i a tothom per ser-hi, participar, ajudar i aconseguir el grupet que vam fer. 

7 comentaris:

EDUCADOR CANÍ BANYOLES ROGER CORTÈS GASSÓ ha dit...

ha sigut un plaer tenir gent com tu al grup!he gaudit molt i com deia en el meu post !heu estat el millor grup que ha passat per aquí!!será dificil superar aquest grup!!espero poder seguir gaudint de la vostre companyia i dels vostres amics canins!!!sou unes persones fantastiques tots/es

Cris ha dit...

Gracies Roger!! ets un crack :)

Cèlia ha dit...

Genial Cris!! T'ho has currat d'allò més! M'ha encantat, tant l'escrit com les fotos. Espero veure't aviat, tant a tu com a la Shanti.

sandra ha dit...

Moltes gràcies, Cris!! Espero que ens veiem tots ben aviat!

Cris ha dit...

Moltes gràcies x llegir-ho :)
Espero que ens veiem aviat, la Shanti i jo ens ho hem passat de conya i tot gràcies a vosaltes!

Irene ha dit...

me a gustado mucho todas la fotos que tienes en tu blog. te dejo la direccion del mio para que veas a mi pastor aeman y si kieres puedes deguirme yo te sigo a ti.

Cris ha dit...

Moltes gràcies Irene.

Ara mateix vaig a mirar el teu blog i a fer-me'n seguidora!!