dilluns, 28 de març del 2011

perill: verí al pla dels socs i devesa de Salt

Tant el pla dels socs com les deveses de Salt són un lloc fantàstic per anar a passejar. Es tracta d'un meravellós indret on tothom hi te cabuda i el pots fer servir per fugir una mica de la "civilització" i trobar-te envoltat de la pau de la natura.

En aquest espai hi van famílies amb els nens a berenar, gent que vol caminar, ciclistes i persones que passegen els seus gossos. 

Però ara com ara no s'hi pot anar tranquil, ja que hi ha algú o algunes persones que es dediquen a posar verir i més d'un gos ja ha sigut ingressat per menjar-se'l.

Jo em pregunto, a quina ment se li pot acudir preparar i deixar escampada aquesta trampa mortal per aquest lloc tranquil? amb quina intenció vol o volen fer tant de mal? què s'hi guanya? 

jo crec que no s'hi guanya res i s'hi pot perdre molt, ja que estan en perill tant gossos com nens que s'ho posen tot a la boca. 

No és el primer cop que passa alguna cosa així, realment no hi ha prou mecanismes per poder atrapar i aturar a qui sigui que està fent això? és molt fàcil treure una vida però és impossible retornar-la.
Tot plegat em sembla molt trist. 




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un altre cop han tornat a posar verí al pla dels socs? juer que .....

Xevi

Cris ha dit...

pel que sé hi ha tres gossos ingressats per haver menjat verí en aquesta zona... :(